Krea-Café

Kreaunger åbner dørene til ægte kreaværksteds-hygge!

Har du mandagsfri, er du hjemmegående, pensionist, jobsøgende, sygemeldt, i aftenvagt eller lign. – så er denne formiddag/eftermiddag for dig!

Du booker et bord/en plads via tilmelding nederst – så du sikre dig en god plads. Eller du kan blot kigge forbi – så ser vi om vi kan finde en plads til dig/jer! Jeg kommer rundt og guider i de grundlæggende arbejdsgange, i det projekt du nu vælger at kaste dig over. Du betaler blot “entré” og så kan du faktisk frit vælge mellem projekterne.

Hos Kreaunger er der sjældent skrappe regler, så vi finder sagtens sammen ud af hvad, hvor meget, hvor længe det giver mening for dig at kreere. Og det er også vigtigt med tid til snak og hygge med kaffe og bagværk…

KREATIVE AKTIVITETER:

I værkstedet er der stillet op til:

Softcut-tryk (Linoleum)

Papirblomster

Tufting

Akvarel

TILLIDS-KAFFEBAR:

Der er åben tillids-kaffe-bar, hvor man blot tager hvad man har lyst til og overfører på MobilePay (bitte små priser!). Der er små-snacks på bordene!

 

Det vigtigste i Kreaunger er som altid – den gode givende proces – hvor vi kommer ud af vores hoved og ned i vores hænder. Alle kan være med! Jeg garantere for skønne kreavibes!

 

VI SES!!

 

(Beklager det lidt primitive bordbookingssystem! Det er under udvikling)

BORDBOOKING TIL KREA CAFÉ (så er du sikker på en plads)

    Du modtager en automatisk bekræftelse på din henvendelse. Betalingsinformation sendes efter 1 - 2 dage.