Små Kreaunger

Ønsker dit barn et ekstra lille kreativt fællesskab – med fordybelse og hygge i centrum, så er holdet ”Små Kreaunger” måske noget for jer. Vi må også gerne grine og begejstres.

Holdforløb

 • D. 20/3: Goddag-portrætter & Canvas-personligheder
  Vi hilser på, og slipper vores helt egen unikke streg fri. Vi skal nemlig male os selv med sumi ink (blæk) i storformat. Hver gang på holdet ”små kreaunger” arbejder vi med vores eget lærred. Denne 1. gang skal vi snakke om farvefamilier og ”skrabe” vores baggrund frem,
 • D. 3/4: Tørt & Vådt – En lille forVANDling
  Vi skal trylle hvide stofstykker om til farverige vægløbere. Vi skal sprøjte, tape, lave tryk og eksperimentere med silkepapir. Vi skal sanse og mærke gips – når det blandes med vand – og lave vores eget gipspapir til næste gang.
  Vi skal også peppe vores lærreder lidt op ved hjælp af garn…
 • D. 10/4: Spind den rundt – med fart på
  Vi skal stakke-stable vores egen lille skøre ”spinder”. Vi skal male med vandfarve på træ, klister med diverse palietter, og drysse med glimmer.
  Og så skal vi male med bobleplast og balloner
 • D. 17/4: Klister-magi & Krea-vulkaner
  Vi skal udvælge og sammensætte alle mulige former for genbrugsmaterialer til fjollede dyrevæsner. Muligheden for at skabe frit! Og så skal vi have gang i en “all time favorite” hos Kreaunger: Modellervoks-Vulkanen.
  Der skal strintes og dyppes med neon.
 • D. 24/4: Boblende Mini-Malerier & Akvarelsjov
  Vi skal opleve de flydende akvarellers ustyrlighed, og vi skal styre dem med smarte tricks. Og så skal vi dimse små ophæng frem med papir og perler.
  Sidste hånd på vores unikke personlige lærreder!

 

Jeg forbeholder mig retten til at ændre i programmet, hvis jeg skulle få pludselige nye indskydelser.

Nogen gange kan det være befriende, at man ikke arbejder hen imod et helt bestemt færdigt produkt. Det kan også være, at dit barn har en tendens til at være perfektionistisk, og kunne have gavn af, at finde glæden i processen. At finde ud af, at der ikke altid er et ”rigtigt” eller ”forkert” – men også en stor glæde ved blot at eksperimentere og sanse forskellige materialer. Men selvfølgelig må man tage sine finurlige værker og eksperimenter med sig hjem!

Vi laver også “fælles proces-værker”, fordi det fællesSKAB i sig selv har værdi – og man må gerne male uden for stregerne.

Som på alle andre hold hos Kreaunger, er fundamentet for de SMÅ-KREAUNGER også en sjov procesorienteret tilgang. Holdet her er lille, med kun 8 deltagere, fordi vi skal have plads og ro til fordybelse og eksperimentering.

Der vil være alle de materialer vi skal bruge, samt vand/saft og lidt kiks

SMÅ KREAUNGER er som udgangspunkt uden forælder, men jeg er helt med på, at det kan kræve en tilvending. Der er kaffe/the på kanden, hvis du som forælder bliver i huset, men du kan også klare indkøbene imens…

Snavset tøj mm.: Hos Kreaunger bliver vi ofte lidt snavsede, så lad det værdifulde tøj blive derhjemme. Desuden kan vi arbejde med materialer der midlertidigt kan afgive farve på fingre mm. Når vi har fokus på processen, fordrer det indimellem at eksperimentere med materialerne på skæve måder, som måske sviner lidt mere end man ville tillade i eget hjem.

Fotografi: Kreaunger vil gerne dele skønne procesorienterede kreative øjeblikke på instagram/Facebook og hjemmesiden. Altid med respekt for barnet, og med situationen i fokus.

ER I GENGANGERE? så er I selvfølgelig mere end velkommen – men der kan der være gentagelser fra tidligere hold. Inden holdstart, vil programmet for forløbet præsenteres her, under holdbeskrivelsen!

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder jeg mig retten til at aflyse/udsætte holdet

Holdet er fyldt

  Du modtager en automatisk bekræftelse på din henvendelse. Såfremt der er plads på holdet, modtager du tilmeldingsbekræftelse og betalingsoplysninger.

  Foto-tilladelse: Jeg vil gerne bruge billeder fra Kreaunger til PR på Facebook and Instragram.