Krea-Tweens

Kalder alle krea-glade Krea-Tweens!! Er du vild med at sysle, skabe eller opfinde? Lave små finurlige sager, eller sammensætte dimser og dutter på forskellige måder?

Holdforløb

 • D. 1/5. : Personlige Drømmefangere
  Med fjer, garn, filt, pompommer og diverse – skal vi lave vores egen personlige drømmefanger, i alle regnbuens farver… eller i lige de håndplukkede afdæmpede nuancer du har lyst til. Det bliver mega hyggeligt!
 • D. 8/5: Miniature i Polymer ler
  Vi krymper! Og kravler helt ud i de aller-yderste fingerspidser, når vi skal fordybe os og forme mikro bitte små kager, frugter, symboler, nuttede dyr… kun fantasien sætter grænser. Jeg bager sagerne – og du får dem med hjem næste gang!
 • D. 15/5: Tegnetid – unikke streger
  Det handler ikke om at tegne på en helt bestemt måde – ud fra trin-for-trin metoden. Det handler om at turde tegne på sin egen måde, med sin egen unikke streg. Jeg inspirerer selvfølgelig, og er klar med tips og triks. Vi skal bruge blyant, sumi ink (blæk), kalkpasteller, oliekridt.
 • D. 22/5: Flydende & Fast akvarel
  Sjove effekter og benspænd, detaljer med posca og fineliners, solopgange og dyr. Valgfrihed. Vi skal opleve de flydende akvarellers ustyrlighed – og styre dem lidt med små tricks.
 • D. 29/5: Crepepapir & Limpistolsmagi
  Denne gang skal vi lave skønne fantasi-vægblomster i crepepapir til ophæng. Jeg guider og hjælper hele vejen igennem. HVIS papirblomster bare slet ikke er noget for dig, så er det faktisk sådan, at der er fri-limpistol-byg, i den finurlige materiale-buffet (med inspirationsmodeller).

Jeg forbeholder mig retten til at ændre i programmet, hvis jeg skulle få pludselige nye indskydelser.

Finder du stor glæde i at kreere noget med dine hænder – stort som småt? Så er Krea-Tweens måske noget for dig 🙂 På dette hold dyrker vi fordybelsen og roen. Og smilet og grinet! Et lille kreativt fællesskab med plads til alle!

Hos Kreaunger er hele omdrejningspunktet processen! Det vil sige, at det langt fra handler om at producere bestemte ting og sager. Der er intet rigtigt eller forkert resultat! Men vi vil aldrig helt vide hvor vi ender henne. For i den kreative eksperimenterende proces kan alt ske. Jeg hylder de spontane ideer og støtter og finder ekstra remedier frem, om nødvendigt. Nogen gange går det hele op i en højere enhed, og andre gange lykkedes ideerne knap så godt. Hos Kreaunger må man gerne ”fejle” – og finde glæden ved at prøve igen!
Betyder det så, at intet er planlagt på forhånd? Bestemt ikke. Jeg har altid planlagte aktiviteter på programmet, et udvalg af materialer og et ”dagens tema”. Nogen gange kan man derfor blive ”tvunget” til at arbejde med et materiale man ikke nødvendig vis selv ville motiveres til at vælge, men jeg har et ønske om også at vise den kreative verden som et ”mulighedernes land”. At benspænd i den kreative proces kan føre til nye opdagelser (”Hvorfor må vi ikke bruge pensler?”)
Vi vil arbejde med forskellige materialer såsom akrylmaling, ler, garn, pinde, stof, perler, masser af genbrugsmaterialer og meget andet.

Venlighed & Respekt: Hos Kreaunger respekterer vi hinandens forskelligheder, og vi dyrker det trygge fællesskab. Derfor gælder det selvfølgelig også i Kreaunger, at vi behandler hinanden godt alle sammen.

Sikkerhed: Hos Kreaunger (Store, og Tweens) benytter vi materialer såsom limpistol, akrylmaling, hammer, tiltider skarpe genstande, lim mm. – og det forventes at deltagerne bruger materialerne med omhu og respekt.

Snavset tøj mm.: Hos Kreaunger bliver vi ofte lidt snavsede, så lad det værdifulde tøj blive derhjemme. Desuden kan vi arbejde med materialer der midlertidigt kan afgive farve på fingre mm. Når vi har fokus på processen, fordrer det indimellem at eksperimentere med materialerne på skæve måder, som måske sviner lidt mere end man ville tillade i eget hjem.

Fotografi: Kreaunger vil gerne dele skønne procesorienterede kreative øjeblikke på instagram/Facebook og hjemmesiden. Altid med respekt for barnet, og med situationen i fokus.
ER I GENGANGERE? så er I selvfølgelig mere end velkommen – men der kan der være gentagelser fra tidligere hold. Inden holdstart, vil programmet for forløbet præsenteres her, under holdbeskrivelsen!

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder jeg mig retten til at aflyse/udsætte holdet

 

Holdet "Krea-Tweens" er fuldt booket

  Du modtager en automatisk bekræftelse på din henvendelse. Såfremt der er plads på holdet, modtager du tilmeldingsbekræftelse og betalingsoplysninger.

  Foto-tilladelse: Jeg vil gerne bruge billeder fra Kreaunger til PR på Facebook and Instragram.