Genbrugslykke

Hos kreaunger anses genanvendeligt pap, plast- og glas mv., som det rene guld. Der er et hav af muligheder for nye skæve kreative sammensætninger af affaldsmaterialer, som herved får nyt liv. Vi bruger alt fra gamle tomme køkkenruller til stort presset pap, syltetøjsglas, plasticlåg og alle mulige dimsedutter, som af den ene eller anden grund, er blevet kasseret.

Arbejdet med genbrugsmaterialer består også i, at Kreaunger gerne vil undgå brugen af for mange skabeloner og præfabrikeret papdyr, æsker, figure mm. Det er meget mere stimulerende for fantasien og kreativiteten, at opbygge egne væsner og værker af alternative materialer. Det er ikke sikkert, at værket ender med at stå på kaminen hos bedsteforældrene i 10 år – eller også gør det netop, fordi man kan se, at de kommer fra de sødeste barnehænder, og har et unikt personligt udtryk.

HVIS du har noget emballage liggende, som du påtænker at kassere (eller kender nogen der har nogle dimsedutter), så modtager jeg hellere end gerne – og med meget stor glæde. Så skal vi nok give det nyt liv hos Kreaunger. Kontakt mig i så fald på : 26200917, eller info@kreaunger.dk Så skal jeg nok få det hentet! Du er også altid velkommen til at indlevere ved. Aarhusvej 243A, 1., 8464 Galten.