Mini Kreaunger

Holdforløb

 • D. 2/4: Goddag-fest & Modellering
  Vi hilser på, og leger med vores navne og bogstaver.
  Vi skal lege med stentøjsler og lave små skøre ”keramik knæ-skåle”.
  Sanselegene er en overraskelse… men noget bliver blødt og formbart!
 • D. 9/4: Spejling & Gennemsigtighed
  Vi bruge spejle til fine akvarel-tryk og vi skal lave plexiglas-portrætter af mor/far med akryl/tempara. Og så skal vi ryste små malerier frem.
  Sanselegene er en overraskelse… men vi skal bla. bruge et vindue!
 • D. 16/4: Bløde Syslerier & Stoffede væsner
  Vi skal lege med stof, lave fjollede sokke-væsner og ”brodere” i hessian.
  Sanselegene er en overraskelse… men noget handler om viklerier!
 • D. 23/4: Vandmagi og Mudderballade
  Vi skal trylle med kridt i vand, lave forstøver-sjov, og ja: blande vores helt egen muddermaling til proceskunst.
  Sanselegene er en overraskelse… men noget skummer til!
 • D. 30/4: Stable-Stakke-Kunst
  Vi skal stable og bygge højt højt højt, og lave vores egne stakke-stable-skulpturer.
  Sanselegene er en overraskelse… men noget stiger til tops!
  Jeg forbeholder mig retten til at ændre i programmet, hvis jeg skulle få pludselige nye indskydelser.

På holdet her er der fokus på barnets sansende og undersøgende tilgang, der er i fokus. Også på holdet her, er det proces frem for produkt, men selvfølgelig må værket komme med hjem under armen, hvis det er det der giver mening. Igen: det er barnets eget udtryk – deres skabte – der er i centrum! Der vil være en vekselvirkning mellem sanseaktiviteter og kreative udfordringer hver gang. Begge dele bliver sjove, skæve, og tiltider med alternative materialer. Det vigtigste er, at børnene får en succesoplevelse med processen.

Uanset om dit barn er vant til kreative aktiviteter eller ej, så er der plads hos MINI KREAUNGER. Dreng som pige, stille som vild, forsigtig eller frygtløs: alle kan være med! Vi indtænker sanserne og den legende børnestyrede tilgang, og er nysgerrig på det enkelte barns interesser.
Der vil være alle de materialer vi skal bruge, samt kaffe/the og vand/saft.

Voksenrollen: Det er rig mulighed for skønne stunder mellem barnet og den voksne. Gå gerne forrest i eksperimenteringen, hvis barnet tøver, eller læn dig tilbage, hvis barnet nyder og fordyber sig. Vi vil samtidig dyrke dette lille kreative sociale fællesskab, og lave små sjove samarbejdsaktiviteter. På dette hold – MINI KREAUNGER – vil der være kreative aktiviteter, hvor barnet har brug for din hjælpende hånd. Et skønt og sjovt samarbejde mellem mor/far/bedste/moster og barn.

Snavset tøj mm.: Hos Kreaunger bliver vi ofte lidt snavsede, så lad det værdifulde tøj blive derhjemme. Desuden kan vi arbejde med materialer der midlertidigt kan afgive farve på fingre mm. Når vi har fokus på processen, fordrer det indimellem at eksperimentere med materialerne på skæve måder, som måske sviner lidt mere end man ville tillade i eget hjem.

Fotografi: Kreaunger vil gerne dele skønne procesorienterede kreative øjeblikke på instagram/Facebook og hjemmesiden. Altid med respekt for barnet, og med situationen i fokus.

ER I GENGANGERE? så er I selvfølgelig mere end velkommen – men der kan der være gentagelser fra tidligere Mini-hold. Inden holdstart, vil programmet for forløbet præsenteres her, under holdbeskrivelsen!

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder jeg mig retten til at aflyse/udsætte holdet

Tilmelding til Mini Kreaunger

  Du modtager en automatisk bekræftelse på din henvendelse. Såfremt der er plads på holdet, modtager du tilmeldingsbekræftelse og betalingsoplysninger.

  Foto-tilladelse: Jeg vil gerne bruge billeder fra Kreaunger til PR på Facebook and Instragram.