Store Kreaunger

Holdforløb

 • D. 22/2: Den Finurlige ”Alt-mulig-buffet”
  Vi hilser på – og skaber et mini-prop-portræt-væsen. Og så skal vi booste vores fantasi, og hoppe ombord i materialebuffet’en. Snup og sammensæt lige hvad du har lyst til. Temaet er ”fabeldyr”, men man ved aldrig…
 • D. 29/2: På Bølgelængde med Stjerner & Galakser
  Vi skal lege med mørke og lyse kontraster. Og dykke ned i det storslåede univers af galakser og stjernehav. Vi skaber med kalkpasteller, akryl/tempara og akvarel mm.
 • D. 7/2: Frihed til at Forme
  Vi skal smøge ærmerne op, og have hænderne ”i” denne gang. Vi skal gratte med lækkert papir-pulp, som vi helt selv skal mixe med yndlingsfarver. Vi laver vaser og mindre dimser og dutter. Vi skal også lave vores eget gips-papir, som vi skal bruge senere.
 • D. 14/2: Nu Falder Hammeren
  Jeg tror på, at børn (af en hvis alder) vokser af, at vi giver dem adgang til ”rigtige” redskaber og værktøjer. At vi har tilliden til, at de kan håndtere dem med omhu – med hjælp og guide. Denne gang skal vi bruge søm og (børne)hamre – og lave ”forbindelser” med andre materialer. Vi kan kalde det ”klods-kunst” (Giv mig endelig besked, hvis du tænker dette ikke er noget for dit barn.)
 • D. 21/2: Mix & Match
  I et forunderligt mix af teksture og farver, skal vi skabe en personlig kreativ collage med små og store fortællinger. Sakse (selvfølgelig), magasiner, stof, lim, palietter, fotos, modellervoks, symboler og meget andet. Temaet er ”En ny og fjollet sammenhæng”.

Vi sanser og leger også lidt på holdet her, da alle naturligvis ikke er færdig på præcis samme tid. Og så kan vi ligeså godt bruge mellemrummene fornuftigt!

Jeg forbeholder mig retten til at ændre i programmet, hvis jeg skulle få pludselige nye indskydelser.

Kunne du godt lige bruge en lille hyggelig og sjov hverdagspause med kreative eksperimenter og syslerier? På holdet her – ”Store Kreaunger” er der frihed til at skabe personlige ting og sager.

Alle har nemlig sin helt egen streg, og mange mange udtryk. Holdet er for dig, som finder en stor glæde i at sidde og sysle og nørkle med små kreative projekter.  Som altid hos Kreaunger er der intet facit. Omdrejningspunktet er derimod processen i at eksperimentere med forskellige materialer og udtryksformer. Jeg har dog altid et oplæg til dagens fælles kreative aktivitet, og en indføring i dagens overordnede redskaber/materialer. For dét at være procesorienteret i de kreative aktiviteter kan stadig indebære, at der er på forhånd udvalgte materialer og farver og et forudbestemt tema.

Vi skal lege med forskellige materialer som eksempelvis flydende akvarel, ler, træ, papir, ostevoks, maling, lim, toiletruller, kartoffelmel og meget andet…

Store Kreaunger er et lille krea-fællesskab 😀 Kom og vær med!

Venlighed & Respekt: Hos Kreaunger respekterer vi hinandens forskelligheder, og vi dyrker det trygge fællesskab. Derfor gælder det selvfølgelig også i Kreaunger, at vi behandler hinanden godt alle sammen.
Sikkerhed: Hos Kreaunger (Store, og Tweens) benytter vi redskaber såsom limpistol, hammer, tiltider skarpe genstande mm. – og det forventes at deltagerne kan håndtere disse redskaber, og bruger materialrne og redskaber med omhu og respekt.
Snavset tøj mm.: Hos Kreaunger bliver vi ofte lidt snavsede, så lad det værdifulde tøj blive derhjemme. Desuden kan vi arbejde med materialer der midlertidigt kan afgive farve på fingre mm. Når vi har fokus på processen, fordrer det indimellem at eksperimentere med materialerne på skæve måder, som måske sviner lidt mere end man ville tillade i eget hjem.
Fotografi: Kreaunger vil gerne dele skønne procesorienterede kreative øjeblikke på instagram/Facebook og hjemmesiden. Altid med respekt for barnet, og med situationen i fokus.
ER I GENGANGERE? så er I selvfølgelig mere end velkommen – men der kan der være gentagelser fra tidligere hold. Inden holdstart, vil programmet for forløbet præsenteres her, under holdbeskrivelsen!
Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder jeg mig retten til at aflyse/udsætte holdet.

Venteliste til “Store Kreaunger”

Holdet er fyldt, men du kan tilmelde dig til ventelisten her.

  Du modtager en automatisk bekræftelse på din henvendelse. Såfremt der er plads på holdet, modtager du tilmeldingsbekræftelse og betalingsoplysninger.

  Foto-tilladelse: Jeg vil gerne bruge billeder fra Kreaunger til PR på Facebook and Instragram.