Arrangementer - fuld af kreativitet og hygge

Akvarel-Sjov

FIRMAARRANGEMENTER

Kreaunger kommer gerne ud til jeres virksomhed, og faciliterer en mere eller mindre finurlig – men altid procesorienteret – kreativ aktivitet. Arrangementet kan skræddersyes efter jeres ønsker. Eksempler på aktiviteter er crepepapirblomster, linoleumstryk, abstrakt canvas, årstidsbestemt-krea, barnlige – legende aktiviteter med alternative materialer…

Ønsker I at blive rystet lidt mere sammen som arbejdsplads, eller trænger I blot til en hyggelig formiddag/aften med tid til nærvær og snak, og masser af kreativitet? Eller skal der grines, og kastes lidt med maling? (Næsten) alt kan lade sig gøre!

Lyder det som noget for jer – så skriv til info@kreaunger.dk, for et uforpligtende tilbud/idéudveksling

POLTERABEND

Er I ved at arrangere en polterabend til ham eller hende? Så kunne et stop i kreaunger måske være en del af jeres program?

Arrangementet kan skræddersyes efter jeres ønsker. Eksempler på aktiviteter er crepepapirblomster – hvor blomsterne samles til en buket til den kommende brud, linoleumstryk – enten personlige, eller fællesværk, abstrakt canvas – personlig, eller fællesværk til gommen/bruden, Specifik kreahygge – efter eget ønske, årstidsbestemt-kreahygge, barnlige – legende aktiviteter med alternative materialer… Kun fantasien sætter grænser. Kreaunger byder inden for til herlige faciliteter, fuld af kreavibes. Og selvfølge kan man nyde et glas bobler eller lign. samtidig…

Lyder det som noget for jer – så skriv til info@kreaunger.dk, for et uforpligtende tilbud/idéudveksling

VOKSEN-KREAFØDSELSDAGE

Trænger du til en slags wellness for din krea-sjæl. Så hold din (eller dele af din) fødselsdag hos Kreaunger! Jeg garanterer for de hyggeligste rammer, fuld af farverige kreavipes. Og så kan du fx. selv medbringe din fødselsdagskage mm.

Arrangementet kan skræddersyes efter jeres ønsker. Eksempler på aktiviteter er crepepapirblomster, linoleumstryk, abstrakt canvas, årstidsbestemt-krea, barnlige – legende aktiviteter med alternative materialer… Men har du andre ideer, så lad os endelig tage en dialog om det!

Lyder det som noget for dig – så skriv til info@kreaunger.dk, for et uforpligtende tilbud/idéudveksling

UD AF HUSET – ARRANGEMENTER

Kreaunger kommer gerne til dig/jer. Hvad enten det drejer sig om voksen-fødselsdag, firmaarrangement, foreningsarrangement, bibliotek, børnehave, særlige events eller lign.

Arrangementet kan skræddersyes efter jeres ønsker – som sagtens kan være meget specifikke ifht. formålet med jeres arrangement. Eksempler på aktiviteter kunne være crepepapirblomster, linoleumstryk, abstrakt canvas, årstidsbestemt-krea, barnlige – legende aktiviteter med alternative materialer, inspirationsdag ifht. stimulering af børns kreativitet og meget andet…

Lyder det som noget for jer – så skriv til info@kreaunger.dk, for et uforpligtende tilbud/idéudveksling

GAVEKORT

Som noget nyt, kan I nu købe gavekort til Kreaunger. Konceptet er, at i køber et gavekort på et valgfrit beløb (minimum 200 kr.), som kan bruges til betaling/tilskud til betaling af børne- eller voksenhold, samt arrangementer.

Konceptet er ved at blive automatiseret, men pt. skal du blot sende en mail til info@kreaunger.dk, og så laver jeg det ønskede gavekort til dig, med en fil til udprint…

BØRNEFØDSELSDAG

Weeeeeee – I kan afholde jeres børnefødselsdag i Kreaunger. Læs om om mulighederne her: