Voksen-barn-krea: "skab jeres egne papirblomster"

Tag din datter/søn/niece/barnebarn mv. under armen, og kom til kreahygge!

Kreaunger inviterer indenfor til en eftermiddag fuld af crepe-papir og kreative energier. ALLE kan lave papirblomster! For i bedste Kreaunger-Ånd, er der nemlig fokus på den vidunderlige proces og muligheden for at skabe frit. Og jeg garanterer for en hyggelig og afslappet atmosfære, så I trygt kan folde jer ud – sammen! Jeg har målrettet dette arrangement, så børnene kommer godt fra start, og derefter er der ekstra tips og tricks til dig som voksen. I samarbejder om barnets blomst, hvor der er brug for hjælp, og jeg hjælper også hele vejen igennem. Og der er samtidig tid til, at den voksne kan sidde med sin blomst. I kommer begge hjem med mindst en unik papirblomst.

Vi arbejder med italiensk crepepapir i alle tænklige nuancer… og selvfølgelig glimmer!

Prisen er inkl. alt i materialer til jeres blomster, samt snacks, the/kaffe, vand. Der vil desuden være mulighed for at købe ekstra materialer med hjem, hvis I bliver grebet af papirblomstuniverset.

 

Ved tilmelding modtager du en automatisk bekræftigelse. Er der plads på workshoppen, vil I efterfølgene modtage betalingsoplysninger.

Tilmelding til Voksen-Barn-Papirblomster

Skriv gerne navn og alder på barnet i kommentarfeltet.

    Du modtager en automatisk bekræftelse på din henvendelse. Betalingsinformation sendes efter 1 - 2 dage.