Om Kreaunger

Kreaunger har en procesorrienteret, åben- og ikke-regelbundet tilgang til barnets håndtering af materialer. Hos Kreaunger er hele omdrejningspunktet derfor proces frem for produkt! Betyder denne procesorienterede tilgang så, at der ikke er noget planlagt? Bestemt ikke! Der vil være planlagte kreative og sansende aktiviteter fra gang til gang, med udvalgte materialer og temaer -og med kærlige grænser. Disse rammer er medvirkende til at skabe tryghed og ro til at eksperimentere, lege og skabe.

Sanserne er ligeså helt i front. Sanseapparatet er barnets kilde til viden om sig selv, omgivelserne og hele verden omkring sig. Derfor opmuntres barnet til udforskning af materialer i stedet for at få påbud og blive afbrudt i sin eksperimentering. Koncentrationstiden for mindre børn er ej heller lang, men ved at indtænke alle sanserne og huske den børnestyrede tilgang, så kan der ske fordybelsesmagi.

Hos Kreaunger arbejder vi eksempelvis (men bestemt ikke udelukkende) med skum, vandfarve, havregryn, balloner, pensler, blade, bananer, maling, fluesmækkere, dej, emballageaffald, vand, pompomer, lim, mel, is og meget andet…

Er du interesseret i at vide mere om Kreaungers holdtilbud, så læs mere her.
Der vil være alle de materialer vi skal bruge, samt kaffe/the og vand/saft.
Der vil være forklæder til både børn og voksne, men undlad alligevel at komme i tøj, som har en stor værdi for jer.