Hold Oversigt

På holdet “Mini Kreaunger” er der fokus på barnets sansende og undersøgende tilgang, men med flere finmotoriske aktiviteter og kreative udfordringer end på holdet Mikro Kreaunger.

SMÅ Kreaunger

Holdet “Små Kreaunger” er for det 5-6 årier krea- og sanseglade barn. Det handler om at have det sjovt og hyggeligt i den kreative proces. Nogle gange er der ro og fordybelse – andre gange er der grin og begejstring…

STORE Kreaunger

Holdet “Store Sysle-Kreaunge” er en lille hyggelig og sjov hverdagspause med kreative eksperimenter og syslerier.

KREA TWEENS

På dette hold dyrker vi fordybelsen og roen. Og smilet og grinet! Et lille kreativt fællesskab med plads til alle… lige efter skole.

Voksen-Krea

Holdet her er tænkt som et ”åbent værksted”, for den (kage-)kreaglade sjæl. ALLE kan være med. Linoleumstryk, parpirblomster, tufting med danellanål mm…

Der er lidt færre hold end sædvanligt. Tilgengæld kommer der en del flere enkeltstående arrangmenter. Her kan eksempelvis nævnes:

 • Mor/far & datter/søn – fantasi-blomster-sjov – mandag d. 4/3 kl. 16.00-18.00 (anbefales fra 6 år).
  Ta’ din datter/søn/niece mv. under armen, og nyd en herlig eftermiddag sammen, med masser af kreavibes. Vi laver hver især fantasiblomster i crepepapir – for alle kan være med. Måske har de mindste brug for en ekstra hånd, og så er hjælpen nær! Der er snacks og sodavand/kaffe/the
 • Vægblomst-workshop & Vino – Fredag d. 15/3 kl. 19.00-22.00 (for voksne)
  Kom og lav din egen unikke kæmpe crepepapirblomst som vægophæng – i lige den stil og med de farve r du har lyst til. Og nyd et dejligt glas vin (eller vand/the/kaffe) og snacks!
 • Tryk & Tonic – Fredag d. 12/4 kl. 19.30 – 22.00 (for voksne).
  Denne aften tegner vi motiver og skære i softcut-gummiplader – og tryller de fineste tryk frem med linoleumsmaling. Der vil være lækre kolde G&T’er (og andet uden alkohol), samt snacks.
 • Sanse-krea-leg for hele familien – lørdag d. 27/4 kl. 10.00 – 11.30 (anbefales fra 2 1/2 – 6/7 år).
  Ta’ hele familien med til en formiddag fuld af sanseleg og kreative aktiviteter. Det bliver grattet, farverigt og meget hyggeligt!
 • Mor/far & datter/søn – fantasi-blomster-sjov – torsdag d. 2/5 kl. 18.30 – 20.00 (anbefales fra 10 år).
  Ta’ din datter/søn/niece mv. under armen, og nyd en herlig aften sammen, med masser af kreavibes. Vi laver hver især fantasiblomster i crepepapir – for alle kan være med. Der er snacks og sodavand/kaffe/the.
 • Ideer og hands-on inspiration til sanse-og krea leg for de små børn – Tirsdag d. 7/5 kl. 19.00-20.30 (for voksne).
  En herlig inspirationsaften, med foreslag til konkrete aktiviteter og hands-on sanseoplevelser i voksenhænder (og senere børnehænder). Intentionen er, at du skal gå hjem med ny inspiration og et konkret opskrift-hæfte, så du nemmere kan igangsætte sanse-og kreaaktiviteter derhjemme.
 • Konstruktions-kreabyg – fredag d. 10/5 kl. 16.00 – 18.00 (for far/mor & søn/datter, fra 6 år).
  Kom og slå jer løs i den helt store grej-buffet, og grib jeres limpistol. Kun fantasien sætter grænser. og jeg er klar til at inspirere. Alle kan være med – (Også mænd)!
 • Akvarel-eksperimenter og sjov – Torsdag d. 16/5 kl. 18.30 – 20 (mor/far & datter/søn, anbefales fra 8 år).
  Vi skal blive dus med de flydende akvareller. Jeg står klar med forskellige aktiviteter og inspiration – og et eksperiment eller to. Vi skal også bruge fineliners og poscatuscher. Der er saft/kaffe/the og lidt snacks.
 • Familie-canvas – søndag d. 26/5 – kl. 10.30 – 12.00 (for hele familien).
  Det bliver sjovt! Et stort lærred med alle familiemedlemmernes personlige tusch. Vi skal klaske, trykke, sætte spor, skrabe, drysse og køre med de store ruller. og Volia – familiens nye unikke abstrakte kunstværk… lige til at hænge op over sofaen. Eller grine af… og mindes en sjov oplevelse.

Læs mere inden længe – og sæt et midlertidig kryds i kalenderen. Info om tilmelding følger! Jeg forbeholder mig retten til at udsætte eller aflyse, i tilfælde af for få tilmeldte. Skriv endelig til mig på rikke@kreaunger.dk, hvis du har spørgsmål.