Julestjerner & JuleTapas

Denne aften skal vi julekrea-hygge med forskellige julestjerner i crepepapir! Og IKKE MINDST skal vi nyde en lækker tapas fra Lading Mejeri, julegodter og kolde og varme drikke – og jazzet julemusik on side! 

 

Vi skal arbejde med Italiensk crepepapir i alle tænklige nuancer – med julestjerne som omdrejningspunkt. Du kan gå med pastellerne, støvede farver, neon eller noget helt fjerde. Eller du kan gå med de mere naturtro varianter. Jeg guider i alle arbejdsgangene hen imod 1 -2 -3 julestjerner. Og jeg står klar med inspiration i farve og stil.

 

En hyggelig aften med herlig kreativ proces og frirum. For det handler faktisk mest af alt om, at vi skal ud af vores hoveder og ned i hænderne – og bare nyde at “gøre”! 

I Kreaunger er der aldrig én rigtig blomst, eller et korrekt færdigt resultat. Alle kan være med!

 

 

Prisen er inkl. alt i materialer til jeres julestjerne, tapas, snacks, lidt vin, kaffe/the/vand. Der vil desuden være mulighed for at købe ekstra materialer med hjem, hvis I bliver grebet af papirblomstuniverset.

 

 

Ved tilmelding modtager du en automatisk bekræftigelse. Er der plads på workshoppen, vil I efterfølgene modtage betalingsoplysninger.

 

 

OBS: Jeg forbeholder mig retten til at aflyse arrangementet, såfremt der ikke er nok tilmeldte

Tilmelding til Julestjerner og Jule-Tapas

    Du modtager en automatisk bekræftelse på din henvendelse. Betalingsinformation sendes efter ca. 3 hverdage.